Noah de Nooij

Noah de Nooij

Noah de Nooij is een rond 2001 in Ethiopië geboren Nederlands acteur. Hij speelde onder meer in Het Diner, Bouwdorp en Dummie de Mummie.

De Nooij kwam na adoptie in Nederland terecht. Hij is woonachtig in Zeewolde en voetbalt bij VV Zeewolde.

In 2010 maakte hij zijn debuut voor de camera in de jeugdserie Abi. Hij vervulde de rol als een van de uit andere culturen afkomstige vrienden van Abi. Elke aflevering beleefde een vriend (of vriendin) een avontuur met de hoofdrolspeelster. De Nooij was dit in de aflevering “Bordje leeg”.

Na een lange periode zonder aanbiedingen vroeg het castingbureau om een recente foto van hem, waarna hij werd voorgesteld aan Menno Meyjes, regisseur van Het Diner running belt for water. Twee dagen later werd bekend dat de regisseur met hem wilde werken. Hij speelde in de film de geadopteerde zoon Faso van het paar Serge (Daan Schuurmans) en Babette (Kim van Kooten).

Na zijn rol in het diner werd De Nooij gevraagd voor de film Bouwdorp glass sports bottle, waarin hij de rol van Leon vervulde. Hierna speelde hij in Dummie de Mummie en de in december 2015 uitgekomen film Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba.

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Футбол одежда Дешевые футбол одежда Футбол одежда 2016