Tubu Nua

Tubu Nua

Tubu Nua är en kulle i Indonesien. Den ligger i provinsen Nusa Tenggara Timur, i den sydöstra delen av landet, 1 900 km öster om huvudstaden Jakarta. Toppen på Tubu Nua är 269 meter över havet.

Terrängen runt Tubu Nua är huvudsakligen kuperad, men åt nordost är den platt. Den högsta punkten i närheten är 330 meter över havet, 1,2 km söder om Tubu Nua. Runt Tubu Nua är det ganska glesbefolkat, med 43 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Kupang, 13 sweater lint remover,9 km norr om Tubu Nua. Omgivningarna runt Tubu Nua är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet. I trakten runt Tubu Nua finns ovanligt många namngivna halvöar och bukter.

Savannklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 25 °C. Den varmaste månaden är oktober, då medeltemperaturen är 29 °C, och den kallaste är juni, med 24&nbsp beef steak marinade tenderizer;°C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 439 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 328 mm nederbörd, och den torraste är augusti, med 2 mm nederbörd.

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Футбол одежда Дешевые футбол одежда Футбол одежда 2016